Magyarországon a List Group

A Wipark Hungaria Garázs Kft. megvásárlása – 5 garázs, összesen 1052 parkolóhellyel Budapest központjában – a List Group jelenleg már 64 garázst üzemeltet több mint 18 000 parkolóhellyel Ausztriában, Magyarországon, Horvátországban és Szlovákiában.

Megvásárolta a magyar Wipark csoportot
A List Group, parkológarázsok jelentős osztrák építője és üzemeltetője, megvásárolta a magyarországi Wipark csoportot, a Wipark Hungaria Garázs Kft.-t. A Wipark Budapest központjában öt garázst üzemeltet, összesen 1052 parkolóhellyel. Közéjük tartozik a Krisztina Garázs a Déli pályaudvarnál, a Vörösmarty téri és a Roosevelt téri garázsok, valamint a Palace Hotel Garázs és a Marriott Garázs.

Az első lépést jelenti a magyar piacon
A List Group szempontjából a magyarországi Wipark csoport megvásárlása az első lépést jelenti a magyar piacon. Ezt követően további garázsokat fognak üzemeltetni Budapesten és Magyarország más városaiban.

A budapesti vállalkozás azon stratégiát követi, hogy a csoport garázsok és ingatlanok üzemeltetésében szerzett jelentős know-how-ját a szomszédos piacokon és új projektekben alkalmazzák. A List Group Ausztrián kívül 2009 óta Szlovákiában és Horvátországban működtet szállodagarázsokat.

A List Group
A bécsi központú List Group magántulajdonú építőként és tulajdonosként Ausztriában évtizedek óta vesz aktívan részt a belvárosi közlekedési és parkolási problémák megoldásában. A csoport a szerződéseket betartó üzemeltető, a települések megbízható partnere.

A csoport leányvállalatán, a BOE Gebäudemanagement GmbH-n keresztül Ausztriában (Innsbruck, Bécs, Graz, Linz és St. Pölten), valamint Magyarországon, Horvátországban és Szlovákiában 64 garázst üzemeltet több mint 18 000 parkolóhellyel.

orf


to top