Megyei foci: milliók a kluboknak

A bajnokságok értékelése ugyan még nem kerülhetett napirendre a megyei szövetség legutóbbi elnökségi ülésén, több fontos dologban azonban döntött a testület.
Kiemelt témaként először a fair play díjas csapatokat jutalmazta a szövetség vezetősége. Az elmúlt szezon legsportszerűbb csapatainak – Csorna, Fertőszentmiklós, Ikrény, Enese, Fertőendréd, Tényő, Szárföld, MITE, Babót, Nagylózs – képviselői mind megjelentek a szövetség székházában. A serlegek átadásában – a díjazás rangját emelve – pedig két olimpiai bajnok labdarúgó, Keglovich László és Palotai Károly segédkezett.

Az ülésen kiderült, hogy az MLSZ-integráció – a Kisalföldben is írtunk arról, hogy januártól átalakulnak a megyei szövetségek, a régiókat központilag, egységesen irányítják majd – ellenére a megyei szervezet folytatja a tizenkét éve elkezdett hagyományt, ezúttal is megajándékozza a régió klubjait. Ráadásul a játékvezetői díjak egy részének elengedése, illetve a labdák értéke ezúttal meghaladja a szokásosat. Összesen 11 millió forintnyi ajándékot kapnak majd a megye klubjai.

kisalföld


to top