A nagycenki Hermann Zoltánné az év kispostavezetője

A Postai Világnap lakalmából az Év Kispostvazetője elismeréssel tüntették ki a nagycenki Hermann Zoltánnét. Hermann Zoltánné – közvetlen vezetőjének jellemzésével élve – törekvő, kreatív személyiségével, példamutató munkavégzésével és hozzáállásával kiemelkedik a kispostavezetők közül. Akinek postai elkötelezettségéhez kétség sem fér: postáját annyira sajátjaként kezeli, hogy nem túlzó az állítás: gyakorlatilag a második otthona – tudósít a posta.hu.

Üzleti szellemével támogatja és növeli a postai bevételeket, évek óta nemcsak körzetében, hanem országos szinten is kiemelkedő eredményeket ér el. Nem véletlenül, hiszen a legnagyobb magyarhoz, gróf Széchenyi Istvánhoz – akinek kedvelt tartózkodási helye volt Nagycenk – hasonlóan ő is azt vallja: „Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen.” Hermann Zoltánnénak még akkor sem, ha tisztában van azzal is, hogy: „A sikerekhez egy adag szerencse is kell, de tettek nélkül nincs szerencse”.

Mind személyisége, mind szakmai adottságai, tapasztalata és tudása alapján egyértelmű volt felettese számára, hogy az Év Kispostavezetőjének javasolja. Munkatársai szerint sem kerülhetett volna idén jobb helyre a nívódíj, mint hozzá. Büszkék rá, hogy főnökük és ezzel együtt a nagycenki posta ilyen megtiszteltetésben részesült.

kisalföld


to top